8-daagse Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt

Als Green Belt heeft u al concrete ervaring met continu verbeteren volgens de Lean Six Sigma-methodologie. Als Black Belt bent u in staat grotere en complexere projecten vorm te geven en te begeleiden. Wij bieden u een intensieve training, waarmee u kunt doorgroeien tot een gecertificeerde Black Belt.

 • De interactie tussen trainers en deelnemers, praktijksimulaties, opdrachten, eigen ingebrachte cases en voorbeelden zorgen ervoor dat u zich de stof eigen maakt. In de praktijk blijkt dat 80% van het succes van het traject afhangt van de ‘menselijke kant’. Daarom wordt aan dit aspect in de training veel aandacht besteed. De training is zodanig opgebouwd dat deze als basis dient voor het behalen van het Black Belt Certificaat volgens de normen van de American Society for Quality (ASQ).

  De training ‘Green Belt to Black Belt’ Lean Six Sigma wordt verzorgd door onze partner LearninQ. Het is een branchebrede training voor industrie, zakelijke dienstverlening en zorg. Hierdoor maakt u ook kennis met praktijkcasussen uit andere branches. Dit levert zeer interessante inzichten op.

  Voor wie is deze training bedoeld?
  Green Belts die zich bezighouden met het optimaliseren van processen. Kennisniveau is minimaal HBO. Tevens kennis van Excel/Minitab. De training wordt in het Nederlands gegeven.

 • Na afloop van de training:

  • U kunt geavanceerde statistische verbetertools toepassen in alle DMAIC-fasen.
  • U bent sparringpartner voor directie/management voor Lean Six Sigma-trajecten.
  • U bent ‘vraagbaak’ en coach voor de rest van de organisatie.
  • U bent zich bewust van het doorslaggevende menselijke aspect en kunt diverse ‘human dynamics’ technieken toepassen.
  • U wisselt kennis en ervaring uit met deelnemers van andere organisaties.
 • Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

 • Data: 25 t/m 27 september, 2 t/m 4 oktober en 9 t/m 10 oktober 2017

  Voor wie? Green Belts die zich bezighouden met het optimaliseren van processen.

  Basiskennis: HBO of academisch denkniveau en kennis van Excel/Minitab.

  Investering: € 3.950,- per persoon (exclusief btw). Deze investering is inclusief lesmaterialen en dagarrangement. Eventuele kosten voor diner en hotelovernachtingen zijn hierbij niet inbegrepen. Deze training wordt verzorgd onze partner LearninQ. Daarom is de training, in tegenstelling tot de andere trainingen van Q-Academy, niet vrijgesteld van btw.

  Locatie: Waardenburg

  Annuleren en doorschuiven: lees hier de algemene voorwaarden voor open trainingen van LearninQ.

  Neem voor meer informatie contact met ons op.