Q-Academy, opleidingspartner voor de zorg. Vanuit onze passie voor de zorg voorzien wij u en uw collega’s graag van kennis en vaardigheden op het gebied van bedrijfsvoering, doelmatigheid, kwaliteit & veiligheid en leiderschapsontwikkeling.

Open en incompany: onze trainingen en opleidingen bieden wij als open trainingen en als maatwerk incompany aan. Het zijn praktijkgerichte trainingen waarin het ontwikkelen van vaardigheden een prominente plaats inneemt. U en uw medewerkers kunnen er direct mee aan de slag!

Management Development: bovenstaande en aanverwanten onderwerpen met betrekking tot bedrijfsvoering in de gezondheidszorg behandelen we ook in Management Development trajecten. Uiteraard met aandacht voor managementvaardigheden als projectmanagement, financieel- en personeelsmanagement en communicatievaardigheden.

Coaching: naast professionele ontwikkeling is ook persoonlijke ontwikkeling en welbevinden van uw medewerkers van belang. Wij begeleiden uw organisatie met coaching op project, team of individueel niveau.

CQT Zorg en Gezondheid

Q-Academy vormt samen Casemix, Q-Consult Zorg, Q-talent, Participe Advies en Inforeports CQT Zorg & Gezondheid. Vanuit Q-Consult Zorg bieden we al onze consultancy-activiteiten aan. Casemix specialiseert zich in slimme IT-oplossingen en data-analyse. Q-talent detacheert hoogopgeleide talenten. Participe Advies is de verbindingspartner in het sociaal domein en Inforeports is de specialist in stuurinformatie voor de zorg. Met ruim 100 betrokken medewerkers zijn we actief in alle sectoren van de zorg. We kunnen u ondersteunen met een breed palet aan diensten en producten. Naar gelang uw vraag zetten we de juiste combinatie van expertises in.

Onze trainers

Q-Academy beschikt over een grote pool met deskundige trainers die de diverse zorgdomeinen goed kennen. Door hun jarenlange ervaring als consultant bij Q-Consult Zorg zijn zij uitstekend in staat de theorie te vertalen naar uw praktijksituatie. Het is voor hen steeds weer een uitdaging uw organisatie drie stappen verder te helpen. Zij weten wat ú bezighoudt! Waar nodig zetten wij externe trainers uit onze vaste pool in.

Wij staan voor kwaliteit!

Q-Academy heeft voor zowel haar open opleidingen als haar maatwerkopleidingen de Cedeo-erkenning gekregen. Cedeo geeft deze erkenningen uit op basis van een uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek. Klanten waarderen de maatwerkopleidingen van Q-Academy met een tevredenheidsscore van 99,3% en de open opleidingen met 96% (het minimum is 80%). Daarnaast zijn wij in de gelegenheid PE-punten (Permanente Educatie) te verstrekken of aan te vragen voor diverse beroepsgroepen.