Kies hier uw vakgebied

 •   02-10-2018
  Leiderschap: wat is uw persoonlijke stijl? Training

  Iedereen vult de rol van leidinggevende in de zorg op zijn of haar eigen manier in. Hierin is geen goed of fout, maar er zijn wel stijlen die beter of juist minder goed voor u en voor uw team werken. Wat is uw leiderschapsstijl en hoe gaat u om met verschillende leiderschapsdilemma’s? Tijdens deze training leert u hoe u (meer) vanuit uw persoonlijke stijl leiding kunt geven, zodat u de balans hierin (terug)vindt.

 •   01-11-2018
  Workshop Medische Terminologie Workshop

  Heeft u geen grondige kennis van de medische terminologie nodig, maar wilt u wel uw collega’s of klanten goed kunnen begrijpen? Volg dan deze compacte hoogrendementsworkshop, die speciaal ontwikkeld is voor hen die in het dagelijkse werk te maken hebben met medische termen, bijvoorbeeld door het werken met DBC’s. Na afloop kunt u de medische termen beter lezen en uitspreken, en documenten beter begrijpen. U bent een sterkere gesprekspartner in gesprekken waarin medische termen worden gebruikt.

 •   12-11-2018
  Stoomcursus DBC's Basiscursus

  Sinds de invoering van de DBC’s registreert en factureert uw ziekenhuis DBC-zorgproducten. De gevolgen van de DBC-systematiek zijn groot! Wat betekenen DBC’s voor uw organisatie en voor uw eigen werkzaamheden? Hoe zit de systematiek in elkaar? En wat heeft ICD-10 met DBC’s te maken?

 •   Start 06-12-2018
  Procesbegeleider kwaliteitsbijeenkomsten Training

  Hoe maakt u zorgprofessionals enthousiast voor een nieuw kwaliteitsproject of -instrument? Succes wordt mede bepaald door de manier waarop u het project of thema introduceert en bespreekt. Een interactieve bijeenkomst is hier een krachtig middel voor. In deze training leert u wat een kwaliteitsbijeenkomst tot een succes maakt, welke technieken u hiervoor in kunt zetten en hoe u hiermee bijdraagt aan de kwaliteit van uw zorgorganisatie.