Coördinator interne audits

Een goed werkend auditsysteem start bij u!

Coördinator interne audits

Een intern auditsysteem vraagt meer van uw organisatie dan alleen het uitvoeren van de audits door de interne auditoren. Het voorbereiden en vaststellen van het auditprogramma vraagt veel aandacht. Ook het omzetten van de bevindingen naar daadwerkelijke verbeteringen en deskundigheidsbevordering van auditoren is van groot belang. Kortom, een goede invulling van de rol van coördinator interne audits is essentieel!

 • De training is praktisch en interactief van aard. Vanuit de theorie gaat u aan de slag met uw eigen procedures en formats. Daarnaast kunt u eigen praktijksituaties inbrengen en hierover sparren met vakgenoten.

  Benieuwd naar meer informatie over deze training en ons complete trainingsaanbod interne audits? Download hiernaast onze folder.

  Expertiseontwikkeling

  Benieuwd naar onze visie op de expertiseontwikkeling van interne auditoren? Download hiernaast onze Audit expertise ladder.

 • Na afloop van de training:

  Bent u in staat om een succesvol en effectief intern auditsysteem op te zetten en te borgen. U weet wat er van u als coördinator verwacht wordt en weet hier goed invulling aan te geven.

 • Aan bod komt:

  • Visie op audits.
  • Uw rol als coördinator interne audits.
  • Verschillende methoden om uw auditsysteem te verrijken.
  • Criteria waaraan een effectieve auditplanning dient te voldoen.
  • Manieren voor deskundigheidsbevordering van interne auditoren.
  • Communicatiemiddelen die u kunt inzetten om draagvlak voor audits te vergroten.
  • Uw rol in de opvolging van audits.
 • Deze training is ook geschikt voor incompany-doeleinden. Voorafgaand aan de training gaan wij met u in gesprek om het kennisniveau van de deelnemers en de specifieke leerdoelen voor de groep vast te stellen. Wij maken het programma vervolgens op maat naar uw wensen en naar de situatie binnen uw organisatie en/of afdeling. Opdrachten en casussen worden gebaseerd op vraagstukken waar (u en) uw collega’s in de dagelijkse praktijk mee te maken hebben. Op deze manier blijft de materie dus heel herkenbaar. Desgewenst kunnen er ook andere aanverwante onderwerpen in het programma worden verwerkt.

  Op onze incompany-pagina leest u meer over de mogelijkheden.

  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

 • Voor wie? Kwaliteitscoördinatoren/-managers/-adviseurs of staffunctionarissen die de rol van teamleider interne audits gaan vervullen in de zorgsector. Basiskennis van interne audits wordt bekend verondersteld.

  Investering: € 440,- per persoon (Q-Academy is vrijgesteld van btw). Deze investering is inclusief lesmateriaal. Tijdens de training verzorgen wij een dagarrangement dat bestaat uit koffie, thee en een uitgebreid lunchbuffet. Bij deze training ontvangt u het boek: 'Audits van de toekomst: Meer waarde halen uit audits'. 

  Studiebelasting: 6 uur in totaal.

  Locatie: Oudlaan 4, Utrecht.

  Annuleren en doorschuiven: lees hier onze algemene voorwaarden voor open trainingen.

  Neem voor meer informatie contact met ons op.