16-daagse Lean Six Sigma Black Belt

Als Black Belt bent u in staat grote en complexe (baanbrekende) projecten vorm te geven en te begeleiden. In de praktijk blijkt dat 80% van het succes van het traject afhangt van de ‘menselijke kant’. Daarom wordt aan dit aspect in de training veel aandacht besteed. De Black Belt training is zodanig opgebouwd dat deze als basis dient voor het behalen van het Black Belt Certificaat volgens de normen van de American Society for Quality (ASQ).

 • LearninQ biedt u een intensieve training, waarmee u kunt doorgroeien tot een gecertificeerde Black Belt. De interactie tussen trainers en deelnemers, praktijksimulaties, opdrachten, eigen ingebrachte cases en voorbeelden zorgen ervoor dat u zich de stof eigen maakt.

  De training ‘Lean Six Sigma Black Belt’ wordt verzorgd door onze partner LearninQ. Het is een branchebrede training voor industrie, zakelijke dienstverlening en zorg. Hierdoor maakt u ook kennis met praktijkcasussen uit andere branches. Dit levert zeer interessante inzichten op.

  Voor wie is deze training bedoeld?
  Kwaliteitsmanagers- en functionarissen, afdelingsmanagers, beleidsmedewerkers, projectleiders, medewerkers afdeling (zorg)logistiek en andere professionals op minimaal HBO-niveau met projectervaring, die zich (gaan) bezighouden met grootschalige kwaliteitsverbeteringen en kostenreducties. De training wordt in het Nederlands gegeven.

 • Na afloop van de training:

  • Kunt u geavanceerde statistische verbetertools toepassen in alle DMAIC fasen.
  • Bent u sparringpartner voor directie/management voor Lean Six Sigma trajecten.
  • Bent u ‘vraagbaak’ en coach voor de rest van de organisatie.
  • Bent u zich bewust van het doorslaggevende menselijke aspect en kunt diverse ‘human dynamics’ technieken toepassen.
  • Wisselt u kennis en ervaring uit met deelnemers van andere organisaties.
 • Deze training is ook geschikt voor incompany-doeleinden. Voorafgaand aan de training gaan wij met u in gesprek om het kennisniveau van de deelnemers en de specifieke leerdoelen voor de groep vast te stellen. Wij maken het programma vervolgens op maat naar uw wensen en naar de situatie binnen uw organisatie en/of afdeling. Opdrachten en casussen worden gebaseerd op vraagstukken waar (u en) uw collega’s in de dagelijkse praktijk mee te maken hebben. Op deze manier blijft de materie dus heel herkenbaar. Desgewenst kunnen er ook andere aanverwante onderwerpen in het programma worden verwerkt.

  Op onze incompany-pagina leest u meer over de mogelijkheden.

  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

 • Data: neem contact op met LearninQ voor meer informatie over data.

  Voor wie? Kwaliteitsmanagers- en functionarissen, afdelingsmanagers, beleidsmedewerkers, projectleiders, medewerkers afdeling (zorg)logistiek en andere professionals met projectervaring, die zich (gaan) bezighouden met grootschalige kwaliteitsverbeteringen en kostenreducties. De training wordt in het Nederlands gegeven.

  Basiskennis: HBO of academisch denkniveau

  Investering: € 7.400,- per persoon (exclusief btw). Deze investering is inclusief lesmaterialen en dagarrangement. Eventuele kosten voor diner en hotelovernachtingen zijn hierbij niet inbegrepen. Deze training wordt verzorgd onze partner LearninQ. Daarom is de training, in tegenstelling tot de andere trainingen van Q-Academy, niet vrijgesteld van btw.

  Locatie: Waardenburg

  Annuleren en doorschuiven: lees hier de algemene voorwaarden voor open trainingen van LearninQ.

  Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ook interessant voor u?
 •   8-daagse Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt
  Opleiding 2 september 2019
 •   Lean Green Belt
  Training Incompany
 •   Lean Six Sigma Green Belt
  Opleiding Incompany
 •   Lean Six Sigma Yellow Belt
  Opleiding 5 november 2019
 •   Lean tools: kennen, kiezen en combineren
  Training Incompany