Kies hier uw vakgebied
  •   12-03-2018
    Lean Six Sigma Yellow Belt Opleiding

    In de zorg wordt steeds meer gevraagd van medewerkers om efficiënter te werken en tegelijkertijd de kwaliteit hoog te houden. Dat vraagt om continue verbetering van de werkprocessen. In dat kader heeft u de term Lean of Lean Six Sigma ongetwijfeld al regelmatig langs horen komen in uw organisatie, maar wat houdt het precies in? En wat moet u weten en kunnen om deel te nemen aan een Lean Six Sigma-verbeterproject?

  •   13-03-2018
    Basistraining interne audits Basistraining

    Interne audits zijn belangrijk voor de kwaliteitsverbetering binnen uw zorgorganisatie. Daarom is het van essentieel belang dat deze goed worden uitgevoerd. Zijn interne audits voor u een nieuwe uitdaging en wilt u weten hoe u een audit met succes en plezier uitvoert? Dan is deze tweedaagse training geschikt voor u!

  •   13-03-2018
    Financieel management voor niet-financiƫle managers in de zorg Training

    Managers in de zorg worden bijna dagelijks geconfronteerd met financiële termen en bedrijfseconomische kwesties. Van u wordt verwacht dat u financiële overzichten begrijpt, dat u budgetten kunt opstellen en kunt sturen op cijfers. Wilt u grip hebben op de financiën? En wilt u dezelfde taal spreken als de financiële managers binnen uw organisatie?

  •   15-03-2018
    Leiderschap: wat is uw persoonlijke stijl? Training

    Iedereen vult de rol van leidinggevende in de zorg op zijn of haar eigen manier in. Hierin is geen goed of fout, maar er zijn wel stijlen die beter of juist minder goed voor u en voor uw team werken. Wat is uw leiderschapsstijl en hoe gaat u om met verschillende leiderschapsdilemma’s? Tijdens deze training leert u hoe u (meer) vanuit uw persoonlijke stijl leiding kunt geven, zodat u de balans hierin (terug)vindt.

  •   15-03-2018
    Slimmer roosteren in de zorg Training

    Roosteren in de zorg? Het blijft een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen zorgvraag, personeelsaanbod en de wensen van medewerkers. De bezuinigingen in de sector vragen om een efficiënte planning. Wat zijn de meest voorkomende knelpunten bij roosterplanning en roosterverwerking? Hoe weet u welke personele formatie nodig is om het hele jaar de juiste bezetting te realiseren? Met welke regelgeving moet u rekening houden? Het maken van een roosterplanning is niet eenvoudig. Hoe bereikt u de meest optimale inzet van uw personeel?