Het dagelijks leven van ons allemaal is de afgelopen dagen op z’n kop gezet. Alles loopt anders. Sociale activiteiten en groepsbijeenkomsten kunnen niet doorgaan. Als opleidingsinstituut houden we de adviezen vanuit het kabinet nauwlettend in de gaten. Veiligheid en gezondheid van deelnemers en trainers staan voor ons altijd voorop!

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over uw inschrijving of over het volgen van trainingen. Hieronder treft u een aantal vragen & antwoorden. Heeft u een andere vraag, laat het ons weten via informatie@qacademy.nl of 088-1020 950. Wij helpen u graag verder!  

Wat gebeurt er met de open trainingen van de komende tijd?

Q-Academy heeft haar fysieke open trainingen tot 1 juni geannuleerd op basis van de maatregelen vanuit het kabinet. Een deel van de trainingen wordt online gegeven met een live trainer en voor andere trainingen hebben we nieuwe data ingepland. Deelnemers krijgen hiervan persoonlijk bericht. Deze data kunt u ook vinden in het trainingsoverzicht. 

De open trainingen na 1 juni gaan vooralsnog weer op locatie door, waarbij we de maatregelen en adviezen vanuit het kabinet nauwlettend in de gaten houden. Indien nodig passen we ons beleid weer aan.

Kan ik me gewoon blijven aanmelden voor jullie trainingen?

Uiteraard kunt u zich gewoon blijven inschrijven voor trainingen. Ons actuele trainingsaanbod kunt u hier vinden.

Mocht hier iets in veranderen (op basis van nieuwe ontwikkelingen of maatregelen vanuit het kabinet), dan wijzigen wij dit op onze website en nemen we contact op met de ingeschreven deelnemers. Deelnemers schuiven dan (kosteloos) door naar een later tijdstip.

Bieden jullie je trainingen en opleidingen ook digitaal aan?

Veel trainingen en opleidingen lenen zich ervoor om te zetten naar een digitale variant met live trainer. Dat doen we dus ook. Bij bepaalde trainingen gaat dit wat lastiger. Omdat we kwaliteit willen blijven leveren en het belangrijk is dat deze specifieke vaardigheden in het echt geoefend worden, kiezen we ervoor deze trainingen op te schuiven en niet te digitaliseren.

Hier vindt u ons aanbod aan online trainingen.

Ik ben nu door de drukte niet op zoek naar een training, maar ik heb wel hulp nodig. Hoe kunnen jullie me helpen?

Dat begrijpen wij uiteraard! Graag helpen wij u snel verder. Of het nu een advies is, of een rapportage of analyse, of een coaching on-the-job-vraag, laat het ons weten. Digitaal is er veel mogelijk! Neem gerust contact met ons op.

Wij hebben een incompanytraining van Q-Academy gepland staan. Wat gebeurt hiermee?

U kunt hierin van ons een proactieve houding verwachten: uw trainer neemt contact met u op om in overleg met u nieuwe data of een online trainingsvorm af te stemmen. We denken graag mee vanuit uw wensen en onze mogelijkheden, om tot passende en snelle oplossingen te komen.

Kan ik nog steeds een incompanytraining bij jullie aanvragen?

Uiteraard kunt u gewoon offertes bij ons blijven aanvragen.
Wij staan altijd voor u klaar om een training of traject te ontwikkelen passend bij uw leerwensen. In overleg stemmen we de datum/data af. Mochten op dat moment de adviezen weer anders worden vanuit het kabinet, dan verplaatsen we jullie training (kosteloos en in overleg) naar een ander moment.