Nieuwe ronde Verdiepingscyclus Strong Controllership in de zorg

Start: maart 2018

Na de succesvolle editie van de Verdiepingscyclus Strong Controllership in 2017, start er in maart een nieuwe ronde. Deelnemers aan de leergang verdiepen zich samen met gastdocenten uit de praktijk in de doorontwikkeling van de financiële functie en de (eigen) positie van de financiële professional.

De leergang wordt georganiseerd door Q-Academy in samenwerking met FiZi (voorheen HEAD-vereniging) en is bedoeld voor financiële professionals die hun visie op de financieel-economische gezondheid van zorgorganisaties willen verbreden. Financials die niet alleen aandacht hebben voor een gezond financieel beheer, maar ook voor de strategische aspecten van bestaande dienstverlening, voor innovatie en ondernemerschap. Financials die hun eigen strategische positie willen uitbouwen en versterken; die hun impact op het organisatiebeleid en de persoonlijke effectiviteit wensen te vergroten. In vier sessies gaan we uitgebreid in op de inhoudelijke visie op de financiële functie en hoe u deze rol kunt pakken.

Dr. Ir. Joost Zuurbier leidt de modules met medewerking van gastdocenten Bas van Riet Paap (Manager GGZ en Operationele Zorginkoop Menzis en Zorgfinancial van het Jaar 2016), Ingrid Hissink (Directeur Financiën VUmc en Zorgfinancial van het Jaar 2014), Peter Langenbach (Voorzitter Raad van Bestuur Maasstad Ziekenhuis Rotterdam en Zorgfinancial van het Jaar 2011) en Myriam Martens (senior trainer en adviseur Leiderschapsprogramma’s bij Q-Academy/Q-Consult Zorg).

Interesse?

Bent u op zoek naar verdieping door inhoud, interactie en vaardigheden? Lees hier dan meer en meld u meteen aan voor de Verdiepingscyclus Strong Controllership.