Individuele coaching

Word bewust van uw sterke- en verbeterpunten

Individuele coaching: word bewust van uw sterke- en verbeterpunten

Leidinggevenden in de zorg hebben dagelijks te maken met grote en kleine vraagstukken. Eigen normen en waarden, ervaringen en overtuigingen bepalen hoe leiders met deze vraagstukken omgaan.

Soms is het wenselijk een externe gesprekspartner te hebben die met u meekijkt naar een vraagstuk. Iemand die geen onderdeel uitmaakt van de cultuur van uw zorginstelling. En die een frisse wind door het gedachtenproces kan laten waaien, maar ook een spiegel voorhoudt om te laten zien wat persoonlijke mogelijkheden zijn. De ervaren coaches van Q-Academy helpen graag hierbij.

Voor wie?

Leidinggevenden die in hun werk en/of bij het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden tegen vragen aanlopen.

Individuele Coaching

Onze aanpak

Met coaching wordt u zich bewust van uw eigen sterke en verbeterpunten. Met dit inzicht heeft u meer grip op uw persoonlijke groei of uw werk-privé balans. Iedere coachvraag vraagt om een eigen aanpak. Wij starten een coachtraject daarom met een uitgebreid intakegesprek. Samen met u kijken we naar wat uw coachvraag is en welk resultaat u uit het coachingstraject wilt halen. Daarnaast zoeken we naar een match tussen de coach en leidinggevende op het gebied van methodiek en stijl.

Een leidinggevende blijft verantwoordelijk voor zijn eigen leerproces. De coaches van Q-Academy hebben de taak u in dit leerproces professioneel te begeleiden. Gemiddeld bestaat een coachingstraject uit zes gesprekken, afgerond met een uitgebreide evaluatie waarin wordt gekeken of de gewenste resultaten behaald zijn. 

Kenmerkend aan onze coaching is dat wij snel tot de kern komen, ons spiegelend vermogen en de praktische insteek. Onze visie is dat bij een goed coachingstraject een juiste balans is tussen terugkijken en leren uit het verleden, en vooruitkijken naar de gewenste situatie en oplossingen. Tijdens de coaching bedenken wij samen met de leidinggevende opdrachten om tussen de sessies mee aan de slag te gaan.

Interesse?

Bent u op zoek naar een passende coach? Neem dan contact op voor een vrijblijvend telefonisch intakegesprek.