Training, gaming, coaching en meer

Ons aanbod in leiderschapsontwikkeling

Q-Academy biedt op verschillende manieren ondersteuning op maat bij het ontwikkelen van leiders van de toekomst. Om dit te bereiken handelt Q-Academy vanuit verschillende invalshoeken:

 • Training
  Een training geeft leidinggevenden de mogelijkheid om, uit de waan van de dag, met elkaar te kijken naar de eigen leiderschaps- en communicatiestijl én het effect hiervan op uw organisatie. Bekijk hier ons aanbod aan trainingen voor Leiderschapsontwikkeling.
   
 • Management Development
  Een Management Development-programma, of MD-traject, kan zowel bedrijfsmatige kennis en vaardigheden als leidinggevende vaardigheden bevatten. Afhankelijk van de leerdoelen van uw organisatie ontwerpen wij een programma op maat, samen met u! Bekijk hier de mogelijkheden.
   
 • Individuele coaching
  Leidinggevenden in de zorg hebben dagelijks te maken met grote en kleine vraagstukken. Soms is het wenselijk een externe gesprekspartner te hebben die met u meekijkt naar een vraagstuk. De ervaren coaches van Q-Academy helpen graag hierbij. Bekijk hier hoe wij dit doen.
   
 • Teamcoaching
  Teamcoaching levert u met behulp van interactieve werk- en spelvormen inzicht in uzelf en uw teamleden: in elkaars teamrollen, persoonlijkheids- en communicatiestijlen. Teamcoaching leidt tot betere (team)prestaties. Het versterkt het onderlinge vertrouwen en daarmee de samenwerking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier.
   
 • DISC persoonlijkheidsanalyse
  Het DISC-model geeft mensen inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen op het gebied van gedrag en communicatie. Wilt u meer weten over uw persoonlijkheidsstijl en hoe u deze zo effectief mogelijk kunt inzetten? Lees dan hier verder.
   
 • Gaming
  ‘Leren door te ervaren’, dat is het uitgangspunt bij serious gaming. Door een organisatie of systeem met de gerelateerde complexiteit te simuleren, ervaren deelnemers de essentie van het systeem. Het levert direct (nieuw) inzicht in complexiteit, onderlinge relaties en processen. Lees hier meer over gaming in de zorg.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons aanbod op het gebied van Leiderschapsontwikkeling? Neem dan contact met ons op.