Incompanytrainingen op maat

De complexer wordende zorg vraagt om lerende organisaties die continu investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Wij bieden trainingen, cursussen, workshops en coaching (on the job). Samen met u brengen we uw leerwensen en doelstellingen in kaart. Vervolgens maken we een bijpassend trainingsprogramma.

Direct een offerte aanvragen

U kiest voor een incompany training van Q-Academy, wanneer u …

1. … een partij zoekt met uitgebreide kennis van de zorg en de specifieke branches.
2. … op zoek bent naar praktijkgerichte en interactieve trainingen waarin het ontwikkelen van vaardigheden een prominente plaats inneemt
3. … met trainers wilt werken die recente praktijkervaring hebben bij vergelijkbare zorgorganisaties en daardoor herkenbare voorbeelden en goed aansluitende tips kunnen aandragen.
4. … wilt leren aan de hand van uw eigen casuïstiek en met formats en procedures uit uw eigen organisatie.
5. … meer dan een trainingsbureau zoekt: wij zijn uw opleidingspartner!

Raak geïnspireerd

U heeft de keuze uit een ruim trainingsaanbod. Ook zetten wij leer- en ontwikkelvragen rond aanverwante onderwerpen voor u om in een passende opleidingsvorm. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Doe inspiratie op met deze voorbeelden >>

Interesse?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze programmamanagers.

Wat andere zorgorganisaties zeggen over de trainingen van Q-Academy

Quotes uit het 2016 rapport van onafhankelijk keuringsinstituut Cedeo:

  • “We stonden voor de uitdaging dat we een professioneel stuk moesten schrijven. Omdat het belang daarvan groot was, hebben we Q-Academy ingeschakeld.”
  • “De trainer had zich helemaal ingelezen in onze casus. Aan het eind van de dag hebben we een soort kader meegekregen op basis waarvan we zelf aan de slag konden. Zowel qua inhoud als opzet”
  • “We werken echt met elkaar samen als partners en dat maakt de training tot een succes”
  • “We zijn met name heel positief omdat het goed aansluit, omdat men snel doorheeft wat er speelt, omdat iedereen individuele feedback krijgt en er wordt ingezoomd op groepsprocessen. Daarnaast weet men rekening te houden met de organisatie sensitiviteit.”
  • “Men inventariseert aan het begin wat de deelnemers willen leren en pakt vervolgens aan het eind daarop terug om te kijken of ieders vragen beantwoord zijn”
  • “De training is intensief maar zeer effectief. Ik zou willen dat onze interne trainingen ook op deze manier zouden worden uitgevoerd”